Akcija!
Na zalihi

Multivitamini za bebe Pre Steps Daily 60 ml

Original price was: 23.87 €.Current price is: 17.90 €.

Vitamini za bebe

 • vitaminske kapi Pre Steps Daily namijenjene su bebama
 • prirodnog su porijekla i lako se doziraju kapaljkom u čašicu ili napitak
 • vitamin D je namjerno izostavljen iz formule jer se on dozira posebno po preporuci pedijatra
 • učinkovito se apsorbiraju zahvaljujući tekućem obliku

SKU: CV0218 Kategorije: , Oznaka:

  Opis

  Temelj za normalan i optimalan razvoj svakog djeteta svakako je zdrava i uravnotežena prehrana. Briga o razvoju djeteta počinje već njegovim začećem i intenzivira se tijekom predškolske i školske dobi.

  U toku rasta, djetetu su nužni svi esencijalni nutrijenti poput vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina i drugih aktivnih tvari u dozama koje je danas teško unijeti svakodnevnom prehranom. Naime, brigu o prehrani naše djece često prepuštamo institucijama poput jaslica, vrtića i škola, a ponekad i djeci samoj.
  Opterećeni poslom i nedostatkom vremena, roditelji često ne mogu utjecati na kvalitetu namirnica i njihov izbor.

  Istodobno, današnja su djeca, za razliku od dosadašnjih generacija, daleko više opterećena obvezama i ugrožena sveopćim zagađenjem (od kemikalija u hrani, vodi, zraku do zračenja mobitela i računala). Tu je i smanjena nutritivna vrijednost hrane prilikom procesa proizvodnje, prerade i pripreme te sve raširenija konzumacija tzv. junk food hrane.

  Sve nas to navodi da istaknemo potrebu za kvalitetnim i prirodnim multivitaminskim pripravcima koji će nadoknaditi sve esencijalne nutrijente temeljne za razvoj i zdravlje djeteta.
  Kao rezultat bolje i pravilnije prehrane djeca će biti jača, fizički i mentalno sposobnija, što će im biti čvrst temelj za život u svijetu odraslih. Nemojmo raditi kompromise kada je u pitanju razvoj i zdravije naše djece. Pružimo im uvijek najbolje!

  Sastav u 1 ml.:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
  Vitamin A400 mcg50%
  Vitamin C35 mg44%
  Vitamin E4 mg33%
  Vitamin B10,5 mg45%
  Vitamin B20,6 mg43%
  Vitamin B38 mg50%
  Vitamin B60,4 mg29%
  Vitamin B125 mcg20%
  Pantotenska kiselina3 mg50%
  Doziranje/Upotreba:
  1 ml. pomiješati s vodom ili hranom. Prije upotrebe bočicu dobro protresti.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: biljni glicerin, deionizirana voda, konzervans: kalijev sorbat, prirodna aroma naranče, vitamin C, vitamin B3, vitamin E, pantotenska kiselina, vitamini B2, B1, B6, vitamin A, vitamin B12

  Dodatak Prehrani

  Napomena: Namijenjeno djeci do 3 godine.

  Neto količina: 60 ml.

  *PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  50 ml.