CategoriesČlanci

100 vitaminskih gumenih medvjedića za zdrav rast i razvoj

Teško vam je ubaciti voće ili povrće u svakodnevnu prehranu vaše djece? 

Pa, ako vas to tješi, sigurno niste jedini! Na tome svakako treba inzistirati, jer je neophodno da dio vitamina i minerala, koji su im potrebni za zdrav razvoj, dobiju iz hrane koju jedu. Stoga kvalitetni prirodni suplementi predstavljaju pomoć svakom roditelju koji prehranu doživljava kao jedan od stupova zdravog razvoja djeteta. U tom kontekstu, ponosno predstavljamo nove ukusne gumene medvjediće – Gummy Kids!

Gumići su kiselkasto slatki, fine teksture i napravljeni su od želatine zbog čega se lako žvaču. Boje i arome su potpuno prirodne, iz koncentrata mrkve, bundeve i crnog ribizla. Medvjedići ne sadrže sladila, jer smo svjesni kako je sve više ljudi osjetljivo na te sastojke, a količina šećera je minimalna tj. dnevna doza preporučene dnevne doze Gummy Kidsa za šestogodišnje dijete sadrži samo jednu desetinu preporučenog dnevnog unosa šećera za taj uzrast. Također, posebnu smo pozornost posvetili tome da naši mali gumići ne sadrže GMO, soju, laktozu, mliječne proteine ili orašaste plodove.

PREDNOSTI KOMPLEKSNOG SASTAVA

Dok gumeni vitamini općenito, zahvaljujući želatinskoj konzistenciji, sadrže manje aktivnih sastojaka, ponosni smo što možemo izvijestiti da smo se uspješno pozabavili tim problemom i uspjeli stvoriti doista složen multivitamin. Calivitin Gummy Kids sadrži sve vitamine i minerale koji su djeci potrebni: vitamine A, C, D3, E i K1, kao i vitamine B skupine te minerale cink i jod. Svi oni zajedno doprinose uravnoteženom razvoju djece i jačanju imunološkog sustava.

ODABERITE ZDRAVE GRICKALICE

Ako, baš sad dok ovo čitate, u svojoj mašti već žvačete slasne gumene medvjediće, s nostalgijom se prisjećajući sretnih uspomena iz djetinjstva, znajte da niste jedini. I ako odjednom poželite naručiti jednu bočicu samo za sebe, zašto ne! Uostalom, dok pratite vaše

dijete u vrtić ili školu, možete svaki sretno žvakati svoje gumiće i razgovarati o tome zašto će o kvalitetnoj hrani i prehrani ovisiti kvaliteta njihovog budućeg života.