Već 30 godina pomažemo ljudima voditi brigu o važnim stvarima u životu. Calivitin način života predstavlja jednostavan, održiv pristup zdravijem načinu života i promicanju dobrobiti. Kad se osjećate dobro, sunce vam uvijek sja.

Konzumiranje dodataka prehrani je koristan sastavni dio modernog načina života. Od velike je važnosti koje proizvode i sastojke konzumirate. CaliVita International ulaže sve napore da bi svojim kupcima pružila ono što je za njih najbolje.

CaliVita® International je multinacionalna kompanija aktivna u 37 zemalja, dinamičnog razvoja koja putem svoje djelatnosti širi ideju zdravijeg i uspješnijeg života.

Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci prehrani te predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma. Velika većina naših proizvoda proizvedena je u farmaceutskom okruženju u SAD. Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (GMP) te pod striktnom kontrolom FDA – krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda. 

Tri desetljeća stručnosti u razvoju i kontroli proizvoda, te održavanju visokih standarda proizvodnje. Calivitina je obveza staviti vaše zdravlje i dobrobit na prvo mjesto. Blisko surađujemo s Američkom upravom za hranu i lijekove (FDA) i slijedimo sustav aktualne dobre proizvođačke prakse (cGMP) kako bismo osigurali da svaki aspekt naše proizvodnje ispunjava najviše moguće standarde koji su također u skladu s propisima Europske unije