CategoriesČlanci

Kako smršaviti brzo? Puno je rješenja ali prvo probajte ovo!

kako smršaviti brzo

(Izvor:Shine On) Hrana nije samo sredstvo preživljavanja koje osigurava energiju organizmu. ona pruža i zadovoljstvo našim osjetilima, ali i utjehu.  Ljudi često kad su potišteni, razočarani ili kad osjećaju tjeskobu, upravo putem hrane, često i nesvjesno,  traže način da se usreće. Od pretilosti do bulimije, od alkohola do kofeina i slatkiša, hrana nas spašava na više načina. Stoga je naš odnos prema hrani i prehrani jedan od ključnih čimbenika koji utječu na kvalitetu našeg života. Prilagođena prehrana, redovita tjelovježba i kvalitetne nadopune prehrani, ključ su uspješnog održavanja tjelesne težine. 

VESELITE SE HRANI, ALI NE DOZVOLITE DA HRANA BUDE VAŠE JEDINO VESELJE

Hrana  je  izvor  opuštanja,  hrana  je  ljubav. Ništa neobično, jer o onome što stavimo u usta ovisi i reakcija u mozgu u vidu lučenja različitih  neuroprijenosnika,  koji  upravljaju našim raspoloženjem. Na primjer, kad popijemo kavu pojačavamo dopamin odgovoran za fokusiranje i motivaciju, a kad pojedemo čokoladu  raste  razina  serotonina  koji  nam popravlja raspoloženje. Emocionalni osjećaj sreće, da smo voljeni i volimo, da smo prihvaćeni i zadovoljni sobom treba nam jednako kao zrak ili voda, a te osjećaje u organizmu stvaraju dobro poznati hormoni sreće, točnije neuroprijenosnici: serotonin i dopamin.

Više serotonina i dopamina = više dobrog raspoloženja, motivacije i zadovoljstva.Manjak serotonina i dopamina može često uzrokovati  kompulzivno  prejedanje,  dakle jedemo  ne  zato  što  smo  gladni  već  kako bismo  se  usrećili!  Posljedice  su  inzulinska rezistencija i pretilost. Kako su naše emocije, naša želja za osjećajem sreće i zadovoljstva najčešće jače od naše volje i našeg razuma, ovu je naviku nepotrebnog uzimanja hrane teško kontrolirati. Da za to treba imati čeličnu volju, poznato je mnogima, jer treba kontrolirati mozak i povećati serotonin i dopamin drugim sredstvima.

TRIMEX –  MRŠAVITE DOK SPAVATE! 

TrimeX je provjerena tekuća formula koja se nalazi na tržištu već više od 20 godina, zadovoljavajući desetke tisuće korisnika u održavanju idealne tjelesne težine na način da čisti jetru, smanjuje apetit, te ubrzava metabolizam i pospješuje sagorijevanje masnoća. TrimeX možete uzeti više puta dnevno, ali najbitnije je da ga uzmete barem jednom i to navečer tj. popodne nakon zadnjeg obroka. Najbolje ga je razrijediti u čaši vode i popiti dva-tri sata nakon zadnjeg obroka ili prije spavanja kako bi se pospješilo sagorijevanje tjelesne masti te spriječilo spremanje energije u nove masne naslage.

  1. TrimeX potpomaže bolju funkciju jetre. Aminokiselinski kompleks pomaže čišćenje jetre i potiče sagorijevanje postojeće tjelesne masti, a regenerirana, odmorena jetra je ključni organ u naporima mršavljenja jer je jetra najveća žlijezda u ljudskom organizmu koja služi za skladištenje hranjivih tvari te neutraliziranje štetnih. Bez odmorne jetre, teško možete računati na uspješno mršavljenje. 
  2. TrimeX potpomaže sagorijevanje kalorija i potiče probavu. Hidroksicitrat iz ploda garcinije sprečava nagomilavanje novih masnoća tijekom noći i potiče pretvorbu kalorija u toplinu. Uzimanje TrimeXa prije spavanja potaknut će sagorijevanje kalorija koje ste unijeli navečer. Na taj način pomažete svom organizmu ne samo u sagorijevanju postojeće tjelesne masti, već i u smanjenju stvaranja novih masnih naslaga. Također, korištenjem TrimeXa potiče se i ubrzava probava, a poznato je da su redovite stolice jedan od temelja detoksikacije i zdravlja.
  3. TrimeX potpomaže kontrolu apetita. Kromov pikolinat u kombinaciji s garcinijom i aminokiselinama utječe na smanjenje apetita i potrebe za stalnim grickanjem. 
kako smršavjeti brzo

 

DODATNA POMOĆ – #CHEERUP! 

Danas živimo obilježeni kroničnim stresom kroz osjećaj fizičke i  umne  iscrpljenosti,  s  manjkom  energije,  često  uz  pojavu smanjenog interesa ili osjećajem bespomoćnosti. Prirodni sastojci proizvoda #cheerUp pomažu kod psihičkog ili fizičkog umora, za poboljšanje koncentracije, povećanje vitalne energije, svima koji se bore sa stresom i napetošću ili koji pate od poremećaja spavanja. Dakle #cheerUp vam pomaže u održavanju psihološke ravnoteže nužno potrebne i za uspješno mršavljenje. Ovaj proizvod sadrži dvije važne aminokiseline N-acetil-L-karnitin i S-adenozil-metionin, vitamin B6, cink te ekstrakt matičnjaka. Jedan od ključnih sastojaka je N-acetil-L-karnitin, oblik karnitina koji se daleko najlakše upija u tijelu. Hranom dobivamo samo oko 30-120mg dnevno, a količina stvorena u tijelu rijetko zadovoljava optimalne dnevne potrebe. Zato samo jedna kapsula #cheerUp sadrži 250mg – 5 puta veću količinu od prosječnog dnevnog unosa hranom! U potpori mršavljenju ova aminokiselina ima višestruku ulogu: 

  1. Djeluje na pretvaranje masti u energiju, stoga je to nutrijent koji svakodnevno trošimo najviše! Srce je, na primjer, u potpunosti ovisno o karnitinu, jer čak 2/3 energije srce dobiva izgaranjem masnoća pod nadzorom karnitina! 
  2. Ključan je za sprječavanje atrofije mišića, pa je jednako koristan starijima i mlađim aktivnim ljudima.
  3. Pomaže spriječiti raspadanje tzv. hormona sreće (dopamina i serotonina), pa njihova razina u tijelu ostaje povišena. 

Matičnjak doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji i pozitivno djeluje na mentalno zdravlje, može povećati razinu antioksidansa u serumu te poboljšati raspoloženje i kvalitetu sna. Poseban oblik aminokiseline metionina, S-adenozil-metionin, poznat i kao SAM-e, koristan je za rast i popravak stanica, a također je uključen u biosintezu nekoliko hormona i neurotransmitera koji utječu na raspoloženje.

AKCIJA! Trimex + #cheerUp = 30% popusta + besplatna dostava!

Akcijska članska cijena: 52,78€

Trimex + #cheerUp = 30% popusta + besplatna dostava!

AKCIJA!-30%

Akcija traje od 1. veljače do 31. ožujka 2024.

Popusti se ne zbrajaju!