CategoriesČlanci

Zaboravite na suhoću intimnog područja uz prirodnu kremu Every Moment

Tijekom života, a naročito nakon menopauze, mogu se pojaviti različiti čimbenici koji nepovoljno utječu na vlaženje vagine. Zbog raznih hormonalnih promjena smanjuje se dotok krvi do spolnih organa te se narušava ovlaživanje. Zato se primjena kreme za intimno područje preporučuje nakon menopauze, jer se količina kolagena i elastina s godinama smanjuje. 

Sastojci kreme EveryMoment direktno utječu na spolne organe, čime spolni odnos čine ugodnijim, jer pomažu ovlaživanje mukozne membrane poticanjem lokalne cirkulacije, povećavaju osjetljivost na podraživanje i stvaraju ugodan osjećaj topline.

L-arginin stvara trenutni ugodni osjećaj topline u slučaju povreda unutar vagine i vlaži mukoznu membranu. Zajedno s ružmarinom potiče dotok krvi do zdjelice, te povećavaju osjetljivost na podraživanje. Kolagen i ekstrakt zelene alge Chlorelle pomažu održavanje elastičnosti i čvrstoće te na taj način intimni trenuci postaju senzualniji i intenzivniji.

Kamilica i Aloe vera smiruju. Ulje eukaliptusa ima antiseptička svojstva. Vučji trn potiče epitelizaciju, te uz aloe veru djeluje blagotvorno na mukoznu membranu i kožu, a također ima i antioksidacijski učinak. Zeleni čaj je snažan antioksidans, a k tome i osvježava i vlaži kožu. Kamilica, aloe vera, eukaliptus i vučji trn potpomažu zdravlje epitela. EveryMoment se može izvrsno primijeniti i ne samo tijekom intimnih zajedničkih trenutaka, nego i kao kozmetika za intimnu njegu i zdravlje.

AKTIVNI SASTOJCI EVERYMOMENT KREME:

  • povećavaju količinu kolagena u tkivima te vagini daju elastičnost i čvrstoću
  • pomažu održavanje normalne pH vrijednosti vagine i vaginalne flore
  • potiču oporavak od mikro-ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa
  • potpomažu kvalitetu spolnog odnosa pojačavajući cirkulaciju krvi u spolnim organima,što odnos čini intenzivnijim
  • djeluju kao lubrikant
  • pomažu održavanje normalne vaginalne flore te tako smanjuju rizik od infekcija koje su pratilac spolne aktivnosti, ali mogu biti i posljedica drugih čimbenika,kako vanjskih (putovanja,nezdrava okolina,bazeni i saune…) tako i unutarnjih (bolesti, problemi u cirkulaciji, hormonalna terapija, antibiotska terapija, stres…) čimbenika.