Akcija!
Na zalihi

Tekući klorofil 473 ml

Original price was: 73.20 €.Current price is: 54.90 €.

Klorofil, čuvar našeg DNK – Alkalizator organizma

 • najsnažnije antikancerogeno svojstvo ima klorofil / klorofilin
 • alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH)
 • štiti organizam od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta
 • koristi se za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa
 • klorofilin se preporučuje oboljelima od reumatskog artritisa
 • preporučuje se kod problema s cirkulacijom
 • preporuka osobama koje se često osjećaju iscrpljene i umorne

SKU: CV0133 Kategorije: , Oznake: , ,

  Opis

  Proizvod Liquid Chlorophyll sadržava klorofilin tj. sol bakra i klorofila izoliranog iz djeteline lucerne. Tekući klorofil je tvar koja se danas smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta.

  Ova je tvar sposobna tvoriti čvrste veze sa kemikalijama za koje se zna ili se sumnja da mogu prouzročiti rak – poliaromatski ugljikovodici pronađeni u cigaretnom dimu, heterociklički amini u prženom i kuhanom mesu te aflatoksin-B1 (opasni mikotoksin iz plijesni na namirnicama).

  Mikotoksini su toksični sekundarni metaboliti određenih gljiva, prvenstveno plijesni.
  Uglavnom se smatraju neizbježnim onečišćivačima hrane za ljude i životinje i oni predstavljaju veliki problem u cijelome svijetu. Tvorba mikotoksina koja započne već u polju, nastavlja se i u skladištima gdje toksinogene plijesni ili počinju ili nastavljaju njihovu daljnju tvorbu.

  Klorofilin

  Klorofilini su i među najjačim ikada otkrivenim antioksidativnim tvarima. Suplementacijom klorofilina bitno se smanjuje razina oksidativnih oštećenja prouzročena kemikalijama i zračenjem.

  Nadalje, klorofilin se preporučuje oboljelima od reumatskog artritisa, kod problema sa cirkulacijom, kod osoba koje se često osjećaju iscrpljene i umorne. Među ostalim vrlinama, ova tvar čini stanice otpornijima na djelovanje bakterija, potiče zacjeljivanje rana, pa se koristi i kod problema želučanih čireva.

  Klorofilin se danas koristi i za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa, tj. kao prirodni unutarnji deodorans, pri čemu se koristi kako za deodoriranje urina i stolice kod inkontinentnih pacijenata, uklanjanje neugodno jakog mirisa znoja i nogu, tako i za uklanjanje neugodnih zadaha iz usta.

  Uz vama najmiliji pohani ili prženi odrezak nemojte zaboraviti uzeti klorofilin koji će Vas zaštititi od heterocikličkih amina i drugih karcinogena koje ste poslužili za ručak.

  PAŽNJA!
  Oralnom suplementacijom klorofilina moguća je pojava zeleno obojene stolice i urina, te obojenog jezika, što je normalna pojava pri čemu ne treba prekinuti uzimanje. Do sada nisu poznati slučajevi predoziranja. Izbjegavajte upotrebu ovog proizvoda za vrijeme trudnoće i laktacije.

  Sastav 5 ml soka (čajna žlica): (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
  Klorofilin (natrij-bakar-klorofilin iz lucerne Alfalfa, Medicago sativa) 15 mg
  Doziranje/Upotreba:
  5 ml (=1 čajna žlica) dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: pročišćena voda, biljni glicerin, klorofilin, ulje klasaste metvice (Mentha spicata), konzervans: kalijev sorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina.

  Dodatak Prehrani

  Napomena: —

  Neto količina: 473 ml.

  *PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  473 ml.