Akcija!
Na zalihi

VirAgo potpora imunitetu

Original price was: 48.67 €.Current price is: 36.50 €.

 • višenamjenski prirodni biljni preparat
 • najbolji u borbi protiv simptoma herpesa
 • aktivne tvari pospješuju rad imunološkog sustava te ima jaka antibakterijska i antivirusna svojstva

SKU: CV0117 Kategorija: Oznaka:

  Opis

  Sastojci: Ekstrakt lista masline, purpurni zvončić, mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne tvari se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma od čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

  Naš imunitet ima važnu ulogu u zaštiti organizma od raznovrsnih oboljenja. A da bi imunološki sustav besprijekorno funkcionirao, moramo ga čuvati i jačati. Koru, listove i korijenje Mačje kandže, Južno-Američki indijanci već više od 2000 godina koriste za liječenje mnogobrojnih oboljenja.
  Aktivne sastojke biljke je moderna znanost već uglavnom identificirala i usvojila, te su tako mehanizmi aktivnih tvari danas već poznati. Jedan dio aktivnih tvari posjeduje značajne antioksidantske osobine.

  Prema ispitivanjima, dokazana su slijedeća svojstva ove biljke: sprječavanje nastajanja upala, uništava viruse i štetne slobodne radikale. Glavne aktivne elemente čine razni alkaloidi koji značajno pospješuju aktivnosti i stvaranje limfocita, kao i funkcije za odstranjivanje nečistoća, uzročnika i stranih tijela.

  Za neke sastavne elemente mačje kandže se otkrilo i to da imaju diuretička svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospješuju parasimpatične funkcije vegetativnog živčanog sustava, odnosno pomažu u opuštanju.
  U Europi je mačja kandža poznata zbog svojeg svojstva sprječavanja malignih oboljenja. Također su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.

  Cink
  ima izuzetno značajnu ulogu u pravilnom radu imunološkog sustava koja se ne može zamijeniti ni jednim drugim oligo elementom. Znanstveno je dokazano da što manje cinka ima u organizmu to je slabiji imunološki sustav. To rezultira mnogo većom mogućnošću za zarazama. Cink pospješuje aktivnost i stvaranje elemenata koji imaju važnu ulogu u radu imunološkog sustava organizma. Te zaštitne ćelije “jedu” uzročnike i strana tijela, i tako ih onesposobljavaju, a “memorijske ćelije” (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače, i tada bezuvjetno pokreću specifične ćelije-ubojice, odnosno stvaranje antitijela.

  Ekstrakt lista masline:
  Čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni znanstveni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne bakterije). Također se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma kroničnog umora.

  Purpurni zvončić:
  Jedan od najpoznatijih stimulansa imunološkog sustava u biljnom svijetu, koje također ima i antivirusno svojstvo. Sprječava širenje virusa herpesa i influence (gripe), jača obrambenu moć organizma prema nespecifičnim oboljenjima i sprječava širenje parazita.

  Pau d’ Arco: Taheboo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike.
  Svojstva: jača imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa. Ima atioksidativna i antimutagena svojstva, smanjuje bolove i upale. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja.

  Lizinska aminokiselina: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprječava širenje virusa herpesa, ima specifično antivirusno djelovanje.

  Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
  Ekstrakt lista masline (Olea europea), (stand. na 15% oleuropeina)80 mg
  L-lizin80 mg
  Ekstrakt kore mačje kandže (Uncaria tomentosa), (stand. na 4% oksindol alkaloida)60 mg
  Ekstrakt kore taheeba (Tabebuia impetiginosa), (stand. na 3% alkaloida)30 mg
  Ekstrakt korijena purpurne rudbekije (Echinacea purpurea), (stand. na 3,5% ehinakozida)25 mg
  Cink (pikolinat)10 mg100%
  Doziranje/Upotreba:
  1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: Kalcijev karbonat, emulgator: mikrokristalinična celuloza, ekstrakt lista masline, L-lizin, ekstrakt kore mačje kandže, ekstrakt kore taheeba, Ekstrakt korijena purpurne rudbekije, stabilizator: stearinska kiselina, cinkov pikolinat, zgušnjivač: natrijeva kroskarmeloza, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina i talk, tvar za poliranje: šelak.

  Dodatak Prehrani

  Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama i djeci mlađoj od 1 godine. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a.

  Neto količina: 90 tableta po 702 mg = 63,18 gr.

  *PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  90 tabl.