Akcija!
Na zalihi

Liver Aid za regeneraciju jetre

Original price was: 69.33 €.Current price is: 52.00 €.

Čišćenje, zaštita jetre i regeneracija organizma

 • sadrži ekstrakt biljke Sylibum marianum (silimarin)
 • kompleks aminokiselina, kolin i lecitin koji zajedno doprinose čišćenju masne jetre
 • Arginin i ornitin pomažu u odstranjivanju otrovnog amonijaka
 • preporučuje se u prevenciji i terapiji kod svih bolesti jetre

SKU: CV0198 Kategorije: , Oznake: ,

  Opis

  Liver Aid je suvremeni dodatak prehrani, namijenjen čišćenju organizma u cjelini te kao potpora funkciji jetre.
  Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Njezin ključni zadatak je neutralizacija toksičnih tvari, pa ju slobodno možemo zvati industrijskom zonom ljudskog organizma.

  U jetri se vrši i pregradnja (npr. beta karotena u vitamin A), sinteza i razgradnja aminokiselina, razgradnja kolesterola u žučne kiseline itd.

  Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima i vodi. Tu su i razni lijekovi, alkohol i virusi koji toksično djeluju na organizam, a naročito na jetru. Osim toga, uslijed poremećaja u razgradnji bjelančevina može se bitno povisiti razina amonijaka koji truje organizam, ometa energetski lanac i moždanu aktivnost.

  Kada se tijelo ne uspije potpuno riješiti vanjskih i unutarnjih toksičnih tvari, dolazi do smetnji u izmjeni tvari, degenerativnih promjena u jetri, a posljedice se odražavaju na cjelokupno zdravlje organizma.

  Proizvod se zove Liver Aid, što u prijevodu znači pomoć jetri, jer njegovi sastojci pružaju potporu antioksidativnim i detoksifikacijskim funkcijama organizma u cjelini, a naročito stanicama jetre.

  Aminokiseline metionin i L-cistein pomažu u eliminaciji štetnih i otrovnih nusproizvoda našeg metabolizma i u neutralizaciji slobodnih radikala.

  L-cistein dodatno štiti stanice od štetnog utjecaja raznih zračenja te jača jetru i mozak.

  Arginin i ornitin pomažu u odstranjivanju otrovnog amonijaka koji nastaje u organizmu i potrebni su za besprijekorno funkcioniranje jetre.

  Krom i karnitin, koji se nalaze u ovom preparatu, imaju važnu ulogu u metabolizmu masti. Liver Aid je oplemenjen i ekstraktom sikavice ili osljebada (Sylibum marianum).
  Ova je biljka bogata ljekovitim sastojcima, među kojima se ističu flavonolignani (silimarin, silibin, silibinin, silidianin) kojima se pripisuje fitoestrogeno, hepatoprotektivno i antioksidativno djelovanje. Danas je znanstveno potvrđena fantastična sposobnost regeneracije oštećenih stanica uslijed antioksidativnog djelovanja ove biljke u zaštiti stanične membrane od peroksidacije lipida.

  Istaknuta je i sposobnost aktivnih tvari sikavice u smirivanju upalnih procesa putem smanjenog formiranja upalnih tvari – leukotriena. Ova biljka dodatno potiče stvaranje mlijeka kod dojilja, opušta mišiće maternice i smanjuje grčeve uslijed menstrualnog ciklusa, smanjuje glavobolje povezane s ciklusom, balansira ženske hormone (estrogene), čisti krv o jetru, potiče eliminaciju toksina putem urina, odličan je digestiv, stimulira pražnjenje žučne vrećice, te olakšava funkciju žuči.

  Zbog svega navedenog, Liver Aid predstavlja proizvod koji se preporučuje za redovitu upotrebu nekoliko puta godišnje, kao pomoć samoregeneracijskim procesima jetre i kao neizostavni proizvod u detoksifikacijskim kurama te u prevenciji i terapiji kod svih bolesti jetre.

  Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
  L-arginin100 mg
  L-ornitin100 mg
  L-cistein100 mg
  Metionin100 mg
  Alfa-ketoglutarna kiselina100 mg
  Standardiziran ekstrakt ploda sikavice (Silybum marianum)75 mg
  /od toga silimarin60 mg
  L-karnitin50 mg
  Kolin (bitartarat)25 mg
  Alfa lipoična kiselina12,5 mg
  Krom (pikolinat)25 mcg63%
  Selen (L-selenometionin)10 mcg18%
  Doziranje/Upotreba:
  1-2 kapsule dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: Želatina, L-arginin, L-ornitin, L-cistein, metionin, alfa-ketoglutarna kiselina, ekstrakt ploda sikavice, emulgator: mikrokristalinična celuloza, L-karnitin, rižino brašno, kolin bitartarat, stabilizator: stearinska kiselina, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid, alfa lipoična kiselina, kromov pikolinat, L-selenometionin.

  Dodatak Prehrani

  Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.

  Neto količina: 100 kapsula po 1019 mg = 101,90 gr.

  *PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  100 caps.