Akcija!
Na zalihi

Rhodiolin protiv stresa i iscrpljenosti

Original price was: 53.20 €.Current price is: 39.90 €.

 • sadrži biljku rhodiola rosea koja pomaže za smirenje živaca i protiv nervoze 
 • umanjuje štete koje kroničan stres iskazuje našem imunološkom, hormonskom i krvožilnom sustavu
 • ne umanjuje motoričke funkcije i ne uspavljuje, već naprotiv značajno podiže fizičku izdržljivost i mentalne funkcije
 • pozitivno djeluje kod problema aritmije, smanjenja osjećaja boli,
 • pomaže kod depresije, doprinose regulaciji krvnog tlaka
 • potiče libido, te povećava tjelesnu izdržljivost i ubrzava oporavak cjelokupnog organizma nakon aktivnosti

SKU: CV0128 Kategorije: , Oznake: , ,

  Opis

  Stres je životna činjenica od trenutka nastanka života na zemlji. Akutni stres je sastavni dio života svakog organizma i tisućljećima unazad, pokazao se kao pozitivan i motivirajući, pomažući jedinki da preživi opasne situacije.

  Međutim, za čovjeka današnjice, važno je razumjeti kronični stres koji uzrokuje promjene u hormonalnoj ravnoteži, umanjuje fizičku snagu i mentalnu sposobnost, doprinosi emocionalnoj nestabilnosti i depresiji, nesanici i razdražljivosti, slabi imunitet, dovodi do srčane aritmije i krvožilnih bolesti i seksualne disfunkcije.
  Osnovni zahtjev za uspješan život je prepoznati stres kao glavni problem današnjice, a ostati zdrav danas znači uspješno se oduprijeti stresu ili mu se prilagoditi.

  Rhodiola Rosea poznata i kao zlatni korijen, stoljećima se uspješno primjenjuje za povećanje psiho-fizičkih sposobnosti.
  Stručnjaci definiraju stres kao skup reakcija prilagodbe organizma na razne poticaje (stresori) kao što su osjećaji, prehrana, užurbano življenje, neizvjesnost, buka, zagađenje, preopterećenost, itd…

  Rhodiola Rosea je najbolji prirodni adaptogen koja smanjuje štetni utjecaj stresa na organizam, podižući imuno i usklađujući hormonalni sustav. Najvažnije aktivne komponente u biljci Rhodiola Rosea su rozavin i salidrozid. Njihov međusobni omjer je od izuzetnog značaja, a u proizvodu Rhodiolin se ti aktivni sastoci nalaze u idealnom omjeru 5:1, čime osiguravaju visoku kvalitetu i djelotvornost proizvoda.

  Oni svojim djelovanjem doprinose proizvodnji serotonina i dopamina te na taj način pozitivno djeluju kod problema aritmije, smanjenja osjećaja boli, pomažu kod depresije, doprinose regulaciji krvnog tlaka, potiču libido, te povećavaju tjelesnu izdržljivost i ubrzavaju oporavak cjelokupnog organizma nakon aktivnosti.

  Uklanjajući štetne utjecaje stresa, Rhodiola Rosea  se preporučuje kod problema dijabetesa, srčanih bolesnika te u stabilizaciji funkcija žlijezda sa unutarnjim lučenjem (štitna žlijezda).

  Nisu zabilježene nikakve nuspojave korištenjem biljke rhodiola rosea, a znanstvena istraživanja ukazuju i na njeno antimutageno djelovanje te jačanje kognitivnih funkcija (sposobnost učenja i pamćenja). Rhodiolin je dodatak prehrani bez recepta.

  Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
  Rhodiola Rosea (koncentrat korijena Rodiole crvene 5:1, što odgovara 500 mg praha) 100 mg
  Cink (bisglicinat) 5 mg 50%
  Doziranje/Upotreba:
  1 kapsula dnevno ili prema preporuci stručne osobe.
  Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
  Ostali sastojci: emulgator: mikrokristalinična celuloza, želatina, Rodiola crvena, cinkov bisglicinat

  Dodatak Prehrani

  Napomena: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

  Neto količina: 120 kapsula po 510 mg = 61,20 gr.

  *PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  120 caps.